X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
09002373
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
09002373
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
2000002353812 show
Categorie :
Components of printing equipment such as drums and lasers used in laser printers.
reserveonderdelen voor printer/scanner
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 14 mrt 2017 11:47:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 70856
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam OKI 09002373 Puntmatrixprinter Push-tractor reserveonderdeel voor printer/scanner:
De korte redactionele beschrijving van OKI 09002373 Puntmatrixprinter Push-tractor reserveonderdeel voor printer/scanner
Onderinvoer

Marketingtekst OKI 09002373 Puntmatrixprinter Push-tractor reserveonderdeel voor printer/scanner

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI 09002373 Puntmatrixprinter Push-tractor reserveonderdeel voor printer/scanner.
Perfect afgestemd op gebruik in de OKI machines en met hoogwaardige productie zorgen de originele OKI verbruiksmaterialen voor de beste prestaties, gebruiksduur en rendement.

Originele OKI Printing Solutions verbruiksmaterialen moeten ten alle tijden worden gebruikt om uw product steeds op het hoogste niveau te doen presteren en daarbij de meest professionele, kosten-effectieve resultaten te leveren.

Ontworpen voor nauwkeurige compatibiliteit met onze producten en geproduceerd volgens de hoogst mogelijke normen, zorgen enkel de OKI Printing Solutions verbruiksgoederen voor maximale prestaties, levensduur en uiteindelijke kosten-effectiviteit
Korte samenvatting OKI 09002373 Puntmatrixprinter Push-tractor reserveonderdeel voor printer/scanner:
Deze korte samenvatting van de OKI 09002373 Puntmatrixprinter Push-tractor reserveonderdeel voor printer/scanner-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI 09002373, OKI, Puntmatrixprinter, ML3410, Push-tractor, 1 stuk(s)
Lange samenvatting OKI 09002373 Puntmatrixprinter Push-tractor reserveonderdeel voor printer/scanner:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI 09002373 Puntmatrixprinter Push-tractor reserveonderdeel voor printer/scanner, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
OKI 09002373. Merkcompatibiliteit: OKI, Apparaatcompatibiliteit: Puntmatrixprinter, Compatibiliteit: ML3410. Aantal inbegrepen producten: 1 stuk(s)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Merkcompatibiliteit*
Is het product ontworpen om gebruikt te worden met producten van een bepaald merk?
OKI
Apparaatcompatibiliteit*
The other devices which this device can be used with.
Puntmatrixprinter
Compatibiliteit*
Systemen waarmee het product samenwerkt.
ML3410
Kenmerken
Soort *
Characteristics of the device.
Push-tractor
Inhoud van de verpakking
Aantal inbegrepen producten
The number of products that are included in the package.
1 stuk(s)