Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
01197101
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18131
Deze statistiek is gebaseerd op de 69191 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67430 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:08:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer :
De korte redactionele beschrijving van OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer

C8600cdtn - A3-kleurenlaserprinter
Meer>>>

OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer.
De C8600 is ongeëvenaard in zijn klasse. Niet alleen is deze printer dubbel voordelig in vergelijking met zijn concurrenten maar ook nog eens half zo groot. Ruimte- en kostenbesparend in één A3-kleurenlaserprinter.

De stille, compacte C8600 is de ideale oplossingen voor bedrijven die al hun kantoorruimte hard nodig hebben en organisaties die de voordelen van A3-afdrukken willen ervaren.

Print Control is een krachtig hulpmiddel om het gebruik en de kosten van kleurafdrukken binnen uw netwerk te beheren. Er worden printlogboeken bijgehouden, de afdrukkosten worden automatisch berekend, en u kunt de volumes van kleur en monochroom afdrukken voor individuele gebruikers of groepen aan banden leggen.

Met PrintSuperVision kunnen netwerkbeheerders alle printers binnen hun netwerk op afstand bewaken en het tonerniveau controleren.

De Template manager 2006 software is voorzien van eenvoudig te gebruiken templates voor diverse minder gangbare media zoals visitekaartjes en adresetiketten tot 1.2m lange banners – zelfs de printer settings worden automatisch aangepast.

Web Print vereenvoudigt het afdrukken van web pagina’s. De tekst en images worden zodanig aangepast dat ze op de afdruk passen zonder dat er informatie wegvalt. Hiermee bespaart u uzelf papier en kopzorgen.

Photo Enhance geeft een schitterende foto afdrukkwaliteit op gewoon papier.

Kenmerken:
- Ruimtebesparend: kleinste A3-kleurenlaserprinter in Europa.
- Voordelig: scheelt bijna de helft in aanschafkosten in vergelijking met zijn concurrenten.
- Zeer hoge afdruksnelheden in A4 en A3: 32/17ppm monochroom en 26/15 ppm kleur.
- Standaard netwerkversie, duplex-eenheid, 2e papierlade en kabinet!
Korte samenvatting OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer:
Deze korte samenvatting van de OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer, 600 x 1200 DPI, Laser, A3, 64–105gsm, A3 (297 x 420 mm), A3, A4, A5, B4, B5, A6
Lange samenvatting OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer :

OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer. Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI, Printtechnologie: Laser. Maximale ISO A-series papierformaat: A3, Ondersteund mediagewicht, duplex printen (aanbevolen gr/m²): 64–105gsm, Maximale printafmetingen: A3 (297 x 420 mm). Afmetingen (BxDxH): 920 x 485 x 648 mm. Meegeleverde software: Template Manager 2006 (Win) Print Control Server (Win). Stroomvoorziening: 220-240V; 50Hz, Netwerkfuncties: 10/100Base-T Ethernet, Compatibele besturingssystemen: Windows 98/98SE/ME/NT4.0/2000/XP Windows XP Professional x64 Windows Server 2003 Mac OS 9.0 +

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI C8600cdtn - A3 Colour Laser Printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Printtechnologie
Kleur *
Yes
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 1200 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
75000 pagina's per maand
Duplex printen *
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
Yes
Aantal printcartridges *
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
4
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
32 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
26 ppm
Printsnelheid (zwart, standaard, A3)
17 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A3)
15 ppm
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
90 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
9,5 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
10 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
300 vel
Maximum invoercapaciteit
930 vel
Invoercapaciteit (lade 2)
530 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
250 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A3
Ondersteund mediagewicht, duplex printen (aanbevolen gr/m²)
64–105gsm
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A3 (297 x 420 mm)
Mediagewicht lade 1
64–120gsm
Mediaformaten (lade 1)
A3, A4, A5, B4, B5, A6
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
550 W
Stroomverbruik (PowerSave)
15 W
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
54 dB
Geluidsproductie (standby)
37 dB
Prestatie
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
200 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
70 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
920 x 485 x 648 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Template Manager 2006 (Win)
Print Control Server (Win)
Print Control Client PrintSuperVision.net (Win)
Web Print (Win)
Colour Correct
Oki LPR (Win)
Swatch Utility
Web Driver Installer (Win)
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220-240V; 50Hz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/98SE/ME/NT4.0/2000/XP Windows XP Professional x64
Windows Server 2003
Mac OS 9.0 +
Mac OS X PowerPC 10.2 +
Mac OS X Intel 10.4.4 +
Standaardinvoerladen
2
Netwerkfuncties
10/100Base-T Ethernet
Kleurenprinttechnologie
ProQ2400 Multi-level
Mediaformaten (lade 3)
A3, A4, A5, B4, B5, A6, 10 Envelopes (Com-10, DL, C4, C5), Labels (Avery 7162, 7664, 7666)
Ondersteunde mediaformaten voor dubbelzijdig printen
List of duplex media sizes this product can accept; in specified order as in the example
A3, A4, A5, B4, B5
Mediaformaten (lade 2)
A3, A4, B4, A5, B5
Mediatype en capaciteit, lade 3
100 sheets
Mediagewicht lade 2
64–176gsm
Mediagewicht, lade 3
64–200gsm
X