X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
B4100 Desktop printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
01145002
Categorie :
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:22:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 23218
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 years
Lange productnaam OKI B4100 Desktop printer:
De korte redactionele beschrijving van OKI B4100 Desktop printer
B4100 8MB 18ppm 600x1200dpi A4

Marketingtekst OKI B4100 Desktop printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI B4100 Desktop printer.
Met zijn hoge afdruk- en verwerkingssnelheid en uitstekende prijs/prestatieverhouding is de B4100 de perfecte monochroomprinter voor de zelfstandige professional. Deze compacte, stijlvolle en robuuste A4 printer biedt het beste van het beste in zijn klasse met ongeëvenaarde mogelijkheden, zoals een afdruksnelheid van 18 pagina´s per minuut, een geheugen van 8 MB RAM en een afdruktijd van een kleine 6,2 seconden voor de eerste pagina. Bij uitstek geschikt voor de professional die documenten van hoge kwaliteit, zoals rapporten en etiketten. nodig heeft.

- Afdruksnelheid 18 pagina's per minuut
- Eerste pagina in 6,2 seconden afgedrukt
- Oki betrouwbaarheid voor jarenlang probleemloos gebruik
- Lagere cost of ownership door voordelige verbruiksmaterialen
- Compatibel met alle belangrijke computerbesturingssystemen
- Flexibele upgrademogelijkheden
- Ideaal voor persoonlijk gebruik waarbij documenten van hoge kwaliteit nodig zijn, zoals rapportages en verkoopmateriaal
Korte samenvatting OKI B4100 Desktop printer:
Deze korte samenvatting van de OKI B4100 Desktop printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI B4100 Desktop printer, 600 x 1200 DPI, Laser, 18 ppm, 6,2 s, 250 vel, 150 vel
Lange samenvatting OKI B4100 Desktop printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI B4100 Desktop printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
OKI B4100 Desktop printer. Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI, Printtechnologie: Laser. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 18 ppm, Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal): 6,2 s. Maximum invoercapaciteit: 250 vel. Maximale uitvoercapaciteit: 150 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Maximale printafmetingen: A4 (210 x 297 mm)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Maximale resolutie*
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 1200 DPI
Printtechnologie*
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
18 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
6,2 s
Invoercapaciteit
Maximum invoercapaciteit
250 vel
Uitvoercapaciteit
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
150 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
8 MB
Geluidsproductie
Geluidsproductie (standby)
38 dB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
9 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
355 x 395 x 200 mm
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes