X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MicroLine 4410
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
00111601
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5031713317012
Categorie :
Een dot matrix printer of impact matrix printer is een printer met een printkop, die print door een lint waar inkt op zit tegen het papier aan te slaan, zoals een typemachine dat vroeger deed. Het grote verschil met een typmachine is uiteraard de snelheid, maar een ander belangrijk verschil is dat letters getekend worden door een matrix van punten (naalden), een zogenaamde "dot matrix". Daardoor kunnen verschillende lettertypes en alle mogelijke tekeningen worden geprint. Omdat het printen gedaan wordt door druk uit te oefenen op het papier, werken deze printers ook met carbonpapier. Erg handig als u bijvoorbeeld rekeningen wilt printen.
dot matrix-printers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 20 apr 2016 16:16:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 40543
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam OKI MicroLine 4410:
De korte redactionele beschrijving van OKI MicroLine 4410
9 pin, 136 column, 10cpi:1066, 10cpi:800/200, Ethernet, Coax, Twinax, 288 x 144dpi

Marketingtekst OKI MicroLine 4410

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI MicroLine 4410.
De meest betrouwbare, krachtige en duurzame 9 naalds matrixprinter in zijn klasse

- Supersnelle 136 koloms matrixprinter Printsnelheid tot 1066 tekens per seconde
- Ideaal voor verkoop- en transporttoepassingen (tot 10-laags papier)
- Dubbele 9-naalds ultra-betrouwbare printkop
- Meervoudige kettingformulieren (origineel + 9 kopieën)
- Ideaal voor grote afdrukvolumes - zoals bij boukhouden, financien en IT - en indrukwekkende snelheden

De Microline 4410 is het vlaggeschip van Oki's Microline reeks. Elk component en kenmerk is ontwikkeld om te verzekeren dat deze printer in staat is om meervoudige kettingformulieren op zeer hoge snelheden af te drukken met de betrouwbaarheid die u van Oki gewend bent. Toepassingsgebeiden zijn het afdrukken van grote hoeveelheden formulieren, zoals lijsten, transport-documenten, etiketten, zware papiersoorten etc. Een afdrujsnelheid van 1066 tekens per seconde (bij 10 cpi) en hoge betrouwbaarheid zorgen ervoor dat uw afdrukbehoefte uiterst efficient ingevuld worden. De Microline 4410 is zeer betrouwbaar in een zeer gevarieerde omgevingen en condities. De printer heeft 2 ingebouwde push-tractors met parkeerstand. De metalen tear-off balk is zeer functioneel: u kunt gemakkelijk papier afscheuren dat uit maar liefst 10 lagen kan bestaan.
Korte samenvatting OKI MicroLine 4410:
Deze korte samenvatting van de OKI MicroLine 4410-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI MicroLine 4410, 288 x 144 DPI, 385 x 378 x 768 mm, 90 - 264V, NLQ Courier, NLQ Gothic, Utility, High Speed Draft
Lange samenvatting OKI MicroLine 4410:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI MicroLine 4410, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
OKI MicroLine 4410. Maximale resolutie: 288 x 144 DPI. Maximum printsnelheid: 1066 tekens per seconde, Maximaal aantal kopieën: 10 kopieën. Levensduur printkop: 400 miljoen tekens, Ribbon life: 15 miljoen tekens. Geluidsniveau: 58 dB. Breedte: 76,8 cm, Diepte: 38,5 cm, Hoogte: 35,8 cm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printkwaliteit
Kleur*
Yes
Maximale resolutie
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
288 x 144 DPI
Maximum printing width (columns)*
The maximum width that the printer is able to print on the paper if it prints columns.
272
Printsnelheid
Maximum printsnelheid*
De maximale printsnelheid in tekens (characters) per minuut (cps).
1066 tekens per seconde
Maximaal aantal kopieën
10 kopieën
Duurzaamheid
Levensduur printkop
400 miljoen tekens
Ribbon life
15 miljoen tekens
Geluidsproductie
Geluidsniveau
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
58 dB
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
768 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
385 mm
Hoogte
Hoogte van het product
358 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
42 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
385 x 378 x 768 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
90 - 264V
Inclusief lettertypes
NLQ Courier, NLQ Gothic, Utility, High Speed Draft
Standaard mediaformaten
76-406mm
max. 239 x 102mm
Aanbevolen mediagewicht
36-120g/m2