X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TONER VOOR DE 8P OF 8W
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
00079801
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5031713451839 show
Categorie :
Toner cartridges voor uw laserprinter of kopieerapparaat.
toners & lasercartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 mrt 2017 15:18:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 209832
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam OKI TONER VOOR DE 8P OF 8W 2000pagina's Zwart:
De korte redactionele beschrijving van OKI TONER VOOR DE 8P OF 8W 2000pagina's Zwart
Toner Cartridge Mono-Black-Okipage 6w/8w/8p/Okipage8iM/OF4500/OF4550/OkiOffice84/OkiOffice87 (1,8K)

Marketingtekst OKI TONER VOOR DE 8P OF 8W 2000pagina's Zwart

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI TONER VOOR DE 8P OF 8W 2000pagina's Zwart.
Founded more than a century ago, Oki Electric Industry Co., Ltd. is Japan's first telecommunications manufacturer. Oki Electric provides customers with top-notch products and technologies for telecommunication systems, information systems and electronic devices. This toner is designed for OKI’s OkiPage 8P printer and OkiFax 4500 LED plain paper fax.
Korte samenvatting OKI TONER VOOR DE 8P OF 8W 2000pagina's Zwart:
Deze korte samenvatting van de OKI TONER VOOR DE 8P OF 8W 2000pagina's Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI TONER VOOR DE 8P OF 8W, Zwart, 2000 pagina's, LED, 5 - 35 °C, 10 - 80 procent
Lange samenvatting OKI TONER VOOR DE 8P OF 8W 2000pagina's Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI TONER VOOR DE 8P OF 8W 2000pagina's Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
OKI TONER VOOR DE 8P OF 8W. Printkleuren: Zwart, Paginaopbrengst: 2000 pagina's, Printtechnologie: LED
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
2000 pagina's
Printkleuren*
The colours that can be produced by the printer.
Zwart
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
LED
Kleur
Yes
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35°C