X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nuance
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Dragon NaturallySpeaking
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Dragon NaturallySpeaking, Standard 9.0, English
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A309X-W00-9.0
Categorie :
Computer programs that can understand the spoken words of the user. The software can do various things with the speech, such as convert it into text or use it to perform an internet search.
spraakherkenningssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nuance: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:04:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16497
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Nuance Dragon NaturallySpeaking , Standard 9.0, English:
De korte redactionele beschrijving van Nuance Dragon NaturallySpeaking , Standard 9.0, English
Dragon NaturallySpeaking, Standard 9.0, English, Win32

Marketingtekst Nuance Dragon NaturallySpeaking , Standard 9.0, English

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nuance Dragon NaturallySpeaking , Standard 9.0, English.
Met Dragon NaturallySpeaking Standard verschijnt alles wat u zegt direct in een document, e-mailbericht of expresbericht. U kunt zelfs met uw stem op internet surfen! Het programma is ongelofelijk nauwkeurig - tot 99% - en eenvoudig in het gebruik. U hoeft geen scripts meer voor te lezen of een "stemtraining" uit te voeren. U kunt direct aan de slag en beginnen met dicteren. Het perfecte programma voor de hele familie - drukke ouders, kinderen die leren typen en zelfs grootouders!

Het gebruiksvriendelijke Dragon NaturallySpeaking Standard 9 bevat alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen, inclusief een gratis ruisarme headset-microfoon van hoge kwaliteit.

ONGELOFELIJK NAUWKEURIG!
Nauwkeuriger dan ooit – Dragon NaturallySpeaking® 9 is vaak nauwkeuriger dan typen. Dragon NaturallySpeaking maakt nooit spelfouten en wordt steeds slimmer naarmate u het meer gebruikt!

SNELLER DAN TYPEN
De meeste mensen spreken meer dan 120 woorden per minuut, maar typen er hooguit 40 per minuut. Met Dragon NaturallySpeaking kunt u brieven en e-mailberichten ongeveer drie keer sneller opstellen dan via het toetsenbord.

GEBRUIKSVRIENDELIJK
Binnen een paar minuten dicteert u brieven en e-mailberichten en surft u met uw stem op internet. U hoeft geen scripts meer voor te lezen, maar kunt direct aan de slag. Het programma wordt geleverd met een uitgebreide set schermrondleidingen en een door Nuance goedgekeurde ruisarme microfoon.

GESCHIKT VOOR VEEL WINDOWS-TOEPASSINGEN
Voor veel Windows®-programma's, zoals Microsoft® Word™, Microsoft Outlook® Express en Microsoft Internet Explorer® en America Online®, heeft u voortaan uw toetsenbord nauwelijks meer nodig.

WERELDWIJD EEN BESTSELLER
Dragon-producten zijn al meer dan 175 keren onderscheiden voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Het is dan ook het best verkochte softwarepakket voor spraakherkenning.

SPRAAKGESTUURD INTERNETTEN
Noem een internetadres en de computer brengt u ernaartoe!

Nieuwe functies

Verbeterd! Ongekend nauwkeurige spraakherkenning
Dankzij de nieuwe spraakengine is Dragon NaturallySpeaking 9 tot 16% nauwkeuriger dan versie 8.

Nieuw! Geen training nodig
Zonder scripts of oefenteksten voor te lezen kunt u direct met Dragon NaturallySpeaking 9 aan de slag.

Nieuw! Nieuwe schermrondleidingen
De nieuwe schermrondleidingen vereenvoudigen de training en maken binnen de kortste tijd een ervaren Dragon NaturallySpeaking-gebruiker van u.

Nieuw! Ondersteuning voor niet-standaard bewerkingsfuncties
Door de ondersteuning voor niet-standaard bewerkingsfuncties kunt u de volledige functionaliteit van Dragon, zoals Select-And-Say, nu in nog meer toepassingen gebruiken. Zowel de bewerkingsfuncties van TMemo, TEdit en TRichEdit van Borland als TE Edit van SubSystems en TX Text van TX Text Control worden nu ondersteund.

Nieuw! Select-And-Say-indicator
Deze nieuwe indicator van Dragon NaturallySpeaking 9 zorgt ervoor dat u precies weet wanneer u over Select-And-Say-functionaliteit beschikt.

Verbeterd! Opdrachtencentrum van Dragon NaturallySpeaking
Het opdrachtencentrum van Dragon NaturallySpeaking is nu sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit.
Korte samenvatting Nuance Dragon NaturallySpeaking , Standard 9.0, English:
Deze korte samenvatting van de Nuance Dragon NaturallySpeaking , Standard 9.0, English-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nuance Dragon NaturallySpeaking Dragon NaturallySpeaking, Standard 9.0, English, Intel Pentium 1 GHz, Microsoft Windows XP SP1+ Home / Professional, 2000 SP4 Windows Vista
Lange samenvatting Nuance Dragon NaturallySpeaking , Standard 9.0, English:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nuance Dragon NaturallySpeaking , Standard 9.0, English, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Nuance Dragon NaturallySpeaking, Standard 9.0, English, Dragon NaturallySpeaking. Minimale processor: Intel Pentium 1 GHz, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows XP SP1+ Home / Professional, 2000 SP4 Windows Vista
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
1000 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
512 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium 1 GHz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows XP SP1+ Home / Professional, 2000 SP4
Windows Vista
Technische details
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Softwaretype
The category of software.
Doos
USB audio support
Support of USB output audio devices
Yes
Natuurlijke interpunktie ondersteuning
Ondersteuning van natuurlijke interpunktie en spelling
Yes
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
CD
Format en edit per stem
Ability to format and edit text by voice
Yes
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Nuance Dragon NaturallySpeaking Preferred 9
Nuance Dragon NaturallySpeaking Preferred 9
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A109L-WC3-9.0
 — 
Nuance Dragon NaturallySpeaking Preferred 9
Nuance Dragon NaturallySpeaking Preferred 9
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A109L-W00-9.0
 — 
Nuance Dragon NaturallySpeaking Upgrade to Preferred 9 Brown Bag (DE)
Nuance Dragon NaturallySpeaking Upgrade to Preferred 9 Brown Bag (DE)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A189P-K00-9.0
 — 
Nuance Dragon NaturallySpeaking Preferred 9 Media Pack (EN)
Nuance Dragon NaturallySpeaking Preferred 9 Media Pack (EN)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A109X-K01-9.0
 — 
Nuance Dragon NaturallySpeaking Preferred 9
Nuance Dragon NaturallySpeaking Preferred 9
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
A109L-WN4-9.0
 —