X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nobo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1901973
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5028252178143 show
Categorie :
Installation consisting of a surface and a support structure used for displaying a projected image for the view of an audience.
projectieschermen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nobo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:52:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 76236
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar garantie
Lange productnaam Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM:
De korte redactionele beschrijving van Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM
ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM

Marketingtekst Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM.
Portable oplossing voor uw professionele presentaties.
Korte samenvatting Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM:
Deze korte samenvatting van de Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM
Lange samenvatting Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 300CM
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Beeldverhouding*
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
4:3
Zichtbare schermhoogte (h)*
The distance from top to bottom (vertical) of the part of the screen which shows the image.
1,8 m
Technische details
Zichtbare schermbreedte (b) *
The distance from one side to the other (left to right, horizontally) of the part of the screen which shows the image.
2,4 m
Diagonaal
300 cm