X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nobo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1901970
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5028252172691
Categorie :
Installation consisting of a surface and a support structure used for displaying a projected image for the view of an audience.
projectieschermen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nobo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:51:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 55051
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar garantie
Lange productnaam Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM:
De korte redactionele beschrijving van Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM
Plug-n-Play Electrisch Scherm (4:3) 180cm

Marketingtekst Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM.
Betaalbare elektrische schermen die eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te installeren zijn. Perfect voor het creëren van een professionele presentatie. Uitstekend geschikt voor gebruik in vergaderruimtes, bestuurskamers en congreszalen. Gebruik de afstandsbediening om het scherm te laten zakken en u kunt beginnen! Betaalbaar ontwerp en eenvoudig te installeren - gewoon insteken en gebruiken. Geen professionele bedrading vereist. Het matglanzende, witte schermoppervlak zorgt voor een zeer scherp beeld dat door iedereen in het publiek goed kan worden gezien.

- M1 vlamwerend mat wit projectiedoek
- Zichtmaat 180cm diagonaal
- Plug & Play: rechtstreeks aan te sluiten op ieder stopcontact
- Gemakkelijke muur- of plafondbevestiging aan eindkapsteunen
- Inclusief RF afstandsbediening & muurschakelaar
- Zeer stille motorbediening
Korte samenvatting Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM:
Deze korte samenvatting van de Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM, Wit
Lange samenvatting Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Nobo ELECTR. PROJ. SCHERM P&P 180CM. Kleur van het product: Wit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Diagonaal*
Straight line joining two opposite corners of a square, rectangle, or other straight-sided shape.
180,1 cm (70.9")
Beeldverhouding*
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
4:3
Technische details
Totale grootte van het scherm (hoogte x breedte)
The total size of the screen.
144 x 108 cm
Diagonaal
180 cm
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit