X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nobo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Elipse Enamel
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1900934
Categorie :
Flat board that can be set at different angles, from horizonal (like a desk) to vertical (like a board). Used as a surface for technical drawings.
tekenborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nobo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:25:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14234
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Nobo Elipse Enamel:
De korte redactionele beschrijving van Nobo Elipse Enamel
Elipse Whitebord

Marketingtekst Nobo Elipse Enamel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nobo Elipse Enamel.
Nobo Elipse borden zijn geschikt voor algemeen kantoorgebruik.
Korte samenvatting Nobo Elipse Enamel:
Deze korte samenvatting van de Nobo Elipse Enamel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nobo Elipse Enamel
Lange samenvatting Nobo Elipse Enamel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nobo Elipse Enamel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Nobo Elipse Enamel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs