X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Newstar
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BEAMER-C200
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BEAMER-C200 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8717371441272
Categorie :
Object which is placed on the floor or attached to the ceiling or wall, used to hold a projector in place.
projector beugels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Newstar: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 27 mrt 2017 09:54:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 493109
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Folder (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Newstar BEAMER-C200 Plafond Zilver projector beugel:
De korte redactionele beschrijving van Newstar BEAMER-C200 Plafond Zilver projector beugel
De BEAMER-C200 is een universele plafondsteun voor beamers en projectoren

Marketingtekst Newstar BEAMER-C200 Plafond Zilver projector beugel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Newstar BEAMER-C200 Plafond Zilver projector beugel.
Met deze NewStar plafondsteun, model BEAMER-C200, bevestigt u een beamer/projector aan het plafond.
Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw projector. De steun is eenvoudig in hoogte te verstellen. De projector kunt u met dit model kantelen, zwenken en draaien. Hierdoor creëert u de ideale instelling. Kabels zijn netjes weg te werken in de kolom.
De BEAMER-C200 is geschikt voor projectoren t/m 15 kilo en universeel te monteren op projectoren. Op de onderzijde van de projector treft u montagegaten aan. Hierop monteert u onze steun. De steun beschikt over een snelkoppeling. Demontage van de projector is door deze koppeling eenvoudig. Hierdoor kan de beamer veilig worden opgeborgen.
Voor deze plafondsteun zijn verlengbuizen verkrijgbaar. Hiermee kunt u de afstand tussen plafond en projector vergroten van 100 tot 200 cm. Onderstaand treft u de verschillende verlengbuizen aan.
Korte samenvatting Newstar BEAMER-C200 Plafond Zilver projector beugel:
Deze korte samenvatting van de Newstar BEAMER-C200 Plafond Zilver projector beugel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Newstar BEAMER-C200, Plafond, 15 kg, 80 - 980 mm, 360°, 360°, 0 - 15°
Lange samenvatting Newstar BEAMER-C200 Plafond Zilver projector beugel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Newstar BEAMER-C200 Plafond Zilver projector beugel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Newstar BEAMER-C200. Montagewijze: Plafond, Maximale gewichtscapaciteit: 15 kg. Hoogte verstelbaarheidsbereik: 80 - 980 mm, Draaihoek: 360°, Rotatie: 360°
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Montage
Montagewijze*
Type of mounting e.g. wall mounting.
Plafond
Maximale gewichtscapaciteit*
The maximum weight that the product is designed to hold/store.
15 kg
Ergonomie
Verstelbaar
Yes
Ergonomie
Hoogte verstelbaarheidsbereik
80 - 980 mm
Draaihoek
360°
Rotatie
360°
Hoek schuine stand
0 - 15°
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Canon LV-CL18 Plafond Zilver projector beugel
Canon LV-CL18 Plafond Zilver projector beugel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
5326B001
EUR 84,58
(excl. VAT)
EUR 97,27(incl. VAT)
DELL 725-10018 Plafond projector beugel
DELL 725-10018 Plafond projector beugel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
725-10018
 —