X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RangeMax™ Wireless Access Point
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WPN802
Categorie :
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:02:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15907
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1-jaar
Lange productnaam Netgear RangeMax™ Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
De korte redactionele beschrijving van Netgear RangeMax™ Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt
RangeMax™ draadloos Access Point

Marketingtekst Netgear RangeMax™ Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear RangeMax™ Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt.
-Tot 10 x beter draadloos bereik en snelheid dan 802.11g.
-RangeMax™ Smart MIMO (Multi-in, Multi-out) technologie.
-7 Interne Smart Antenne's zorgen voor perfecte dekking.
-SmartWizard™ installatiehulp.
-100% compatibel met 802.11b, 802.11g en SuperG.
-Superveilig (dubbele firewall, WEP, WPA-PSK).
Korte samenvatting Netgear RangeMax™ Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de Netgear RangeMax™ Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear RangeMax™ Wireless Access Point, 54 Mbit/s, 2,4 GHz, WEP, WPA, ACL, 12V, 1.0 A, Stroom
Lange samenvatting Netgear RangeMax™ Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear RangeMax™ Wireless Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netgear RangeMax™ Wireless Access Point. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Bandbreedte: 2,4 GHz. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WEP, WPA, Autenticatiemethode: ACL. Stroomvoorziening: 12V, 1.0 A. LED-indicatoren: Stroom. Compatibele besturingssystemen: Windows 98, Me, NT, 2000, XP, Mac OS, NetWare, UNIX, or Linux
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten*
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
1
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen*
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WEP, WPA
MAC adres filtering
Security access control method whereby the 48-bit address assigned to each network card is used to determine access to the network. MAC addresses are uniquely assigned to each card, so using MAC filtering on a network permits and denies network access to specific devices through the use of blacklists and whitelists.
Yes
Autenticatiemethode
ACL
Energie
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
12V, 1.0 A
Design
LED-indicatoren
Stroom
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98, Me, NT, 2000, XP, Mac OS,
NetWare, UNIX, or Linux
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
223 x 153 x 31 mm
Overige specificaties
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbps Super G
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Netgear WG602 54Mbit/s WLAN toegangspunt
Netgear WG602 54Mbit/s WLAN toegangspunt
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
WG602-400PES
 —