X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WN311T-100GRS
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 02:42:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6542
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam Netgear RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter:
De korte redactionele beschrijving van Netgear RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter
RangeMax NEXT draadloze PCI-adapter

Marketingtekst Netgear RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter.
Kenmerken:
- Voldoet aan de draft 802.11n specificaties.
- Compatibel met 802.11b en 802.11g.
- Levert een stabiele verbinding middels de Steady-Stream-technologie.
- Werkt optimaal samen met de WNR834B en WNR854T routers.
Korte samenvatting Netgear RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter:
Deze korte samenvatting van de Netgear RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter, Draadloos, PCI, 1 - 300 Mbps, PC, 300 MHz, SmartWizard
Lange samenvatting Netgear RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netgear RangeMax NEXT Wireless PCI Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI. Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 1 - 300 Mbps. Compatibiliteit: PC, Minimale processor: 300 MHz. Meegeleverde software: SmartWizard. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.11n, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, Compatibele besturingssystemen: Windows 2000/XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Slot-type
32-bit PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
300 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 - 300 Mbps
Netwerk
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Minimale systeemeisen
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
300 MHz
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
120 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
27 mm
Hoogte
Hoogte van het product
128 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
54 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
SmartWizard
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11n, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000/XP