Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NIC ENet 108Mbps Wless PC Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WG511TGE
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28060
Deze statistiek is gebaseerd op de 73994 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72293 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 apr 2017 13:25:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Jaar garantie
Lange productnaam Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter

NIC ENet 108Mbps Wless PC Card
Meer>>>

Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
802.11 Super G 108 Mbps wireless PC-kaart
Werkt ook met 802.11g en 802.11b
Super bereik! Dankzij de nieuwe antennetechnologie haalt u grotere afstanden in uw draadloze netwerk
Super veilig! 128-bit WEP encryptie, upgradeable naar Wi-Fi Protected Access (WPA)
Korte samenvatting Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card, PCI, 108 Mbit/s, 2,4 GHz, CCK,DBPSK,DQPSK,QPSK, single external(included), 20 MB
Lange samenvatting Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card. Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s, Bandbreedte: 2,4 GHz. Modulatie: CCK,DBPSK,DQPSK,QPSK. Soort antenne: single external(included). Minimaal benodigde schijfruimte: 20 MB, Minimale processor: Pentium 300

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear NIC ENet 108Mbps Wless PC Card 108Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
Netwerk
Modulatie
CCK,DBPSK,DQPSK,QPSK
Antenne
Soort antenne
single external(included)
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
20 MB
Minimale processor
Pentium 300
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
46 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
119 x 54 x 6 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP Home, XP Professional, 2000, Me,98SE
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
100
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
50 m