X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Parallelle Print Server 2 poorten
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PS110GE
Categorie :
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 10:19:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13480
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 Jaar garantie op de print server, 2 jaar op de voeding
Lange productnaam Netgear Parallelle Print Server 2 poorten:
De korte redactionele beschrijving van Netgear Parallelle Print Server 2 poorten
Parallelle Print Server 2 poorten

Marketingtekst Netgear Parallelle Print Server 2 poorten

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear Parallelle Print Server 2 poorten.
1 x 10/100 Mbps RJ-45 Autosensing poort
Aansluiting van maximaal 2 printers via de parallelle poort
Rechtstreekse aansluiting op het netwerk
Snel en eenvoudig te configureren
Printerondersteuning voor Windows, NetWare en Unix
Updates via flash geheugen
Compatibel met de IEEE standaarden 802.3i 10Base-T en 802.3u 100Base-T·
Externe voeding
Korte samenvatting Netgear Parallelle Print Server 2 poorten:
Deze korte samenvatting van de Netgear Parallelle Print Server 2 poorten-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear Parallelle Print Server 2 poorten, Ethernet LAN, Stroom, 0 - 40 °C, 0 - 90 procent, 189 x 122 x 21 mm
Lange samenvatting Netgear Parallelle Print Server 2 poorten:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear Parallelle Print Server 2 poorten, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netgear Parallelle Print Server 2 poorten. Netwerkconnectietype: Ethernet LAN. Gewicht: 730 g. LED-indicatoren: Stroom. Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Afmetingen (BxDxH): 189 x 122 x 21 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkconnectietype*
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Ethernet LAN
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
730 g
Indicatie
LED-indicatoren
Stroom
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 90 procent
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
189 x 122 x 21 mm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port
Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PS101GE
 — 
Netgear Print server met 1 parallelle aansluiting
Netgear Print server met 1 parallelle aansluiting
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PS101UK
 —