X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FVS338GE show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Door een firewall tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en het internet te plaatsen, maakt u het zeer moeilijk voor hackers en andere twijfelachtige figuren die zich op het internet bevinden, om binnen te dringen op uw lokale netwerk, mits u de firewall op de juiste manier geconfigureerd hebt. Vooral voor bedrijven en particulieren met gevoelige informatie op hun computer kan dit zeer belangrijk zijn. Een handige functie die veel firewalls bezitten is een vorm van VPN (virtual private network). Met VPN kunt u zonder moeite twee lokale netwerken via een beveiligde verbinding over internet met elkaar verbinden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van internet!
firewalls (hardware)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:31:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 62621
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Netgear ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports 100Mbit/s firewall (hardware):
De korte redactionele beschrijving van Netgear ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports 100Mbit/s firewall (hardware)
ProSafe VPN Firewall 50 met 8-poorts 10/100 Switch

Marketingtekst Netgear ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports 100Mbit/s firewall (hardware)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports 100Mbit/s firewall (hardware).
Kenmerken:
- Tot 50 gelijktijdige IPSec VPN tunnels
- SNMP-ondersteuning
- True Firwall met Stateful Packet Inspection (SPI) en Intrusion Detection
- Denial of Service (DoS)
- Ingebouwde seriele poort voor dial-up toegang en autofailover
Korte samenvatting Netgear ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports 100Mbit/s firewall (hardware):
Deze korte samenvatting van de Netgear ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports 100Mbit/s firewall (hardware)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports, 100 Mbit/s, 100 Mbit/s, 253 gebruiker(s), Bedraad, Ethernet, Fast Ethernet, SNMP v2c, SSL, Telnet, NTP
Lange samenvatting Netgear ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports 100Mbit/s firewall (hardware):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports 100Mbit/s firewall (hardware), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netgear ProSafe VPN Firewall 50 & 8x 10/100 Switching Ports. Firewall throughput: 100 Mbit/s, Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Aantal gebruikers: 253 gebruiker(s). Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, Beheerprotocollen: SNMP v2c, SSL, Telnet, NTP, Ondersteunde netwerkprotocollen: IP routing, TCP/IP, UDP, ICMP, PPPoE, DHCP. Firewall: SPI, Dos, VPN eigenschappen: IKE SA FQDN IPSec (ESP, AH), MD5, SHA-1, DES, 3DES, IKE, PKI, AES
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Firewall throughput*
The average rate of successful data delivery over through a Firewall. The throughput is usually measured in bits per second (bit/s or bps), and sometimes in data packets per second or data packets per time slot.
100 Mbit/s
Netwerk
Aantal gebruikers
Het maximum aantal gebruikers.
253 gebruiker(s)
VPN tunnels quantity
50
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP v2c, SSL, Telnet, NTP
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IP routing, TCP/IP, UDP, ICMP, PPPoE, DHCP
Beveiliging
Firewall
Part of a computer system or network which is designed to block unauthorized access while permitting outward communication.
SPI, Dos
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
IKE SA
FQDN
IPSec (ESP, AH), MD5, SHA-1, DES,
3DES, IKE, PKI, AES
Beheerfuncties
Beheer op afstand
Yes
Beheerplatform
Web GUI
Geheugen
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
32 MB
Opslagmedia
Flash memory
16 MB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
254 x 178 x 39,6 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,7 kg
Overige specificaties
Autenticatiemethode
via IP address
Speciale eigenschappen
MD5/SHA-1
AH/AH-ESP
PKI
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Netgear FVS114IS 100Mbit/s firewall (hardware)
Netgear FVS114IS 100Mbit/s firewall (hardware)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
FVS114IS
 — 
Netgear ProSafe VPN Firewall 8 with 4 Port 10/100 Mbps Switch 100Mbit/s firewall (hardware)
Netgear ProSafe VPN Firewall 8 with 4 Port 10/100 Mbps Switch 100Mbit/s firewall (hardware)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
FVS114
 — 
Netgear ProSafe VPN Firewall 8 with 4 Port 10/100 Mbps Switch, FVS114 firewall (hardware)
Netgear ProSafe VPN Firewall 8 with 4 Port 10/100 Mbps Switch, FVS114 firewall (hardware)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
FVS114GR
 — 
Netgear ProSafe VPN Firewall 8 with 4 Port 10/100 Mbps Switch, FVS114 firewall (hardware)
Netgear ProSafe VPN Firewall 8 with 4 Port 10/100 Mbps Switch, FVS114 firewall (hardware)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
FVS114UK
 — 
Netgear ProSafe VPN Firewall 8 with 4 Port 10/100 Mbps Switch, FVS114 firewall (hardware)
Netgear ProSafe VPN Firewall 8 with 4 Port 10/100 Mbps Switch, FVS114 firewall (hardware)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
FVS114NA
 —