X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FVL328GE
Categorie :
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:11:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 30442
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 years
Lange productnaam Netgear Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45 bedrade router:
De korte redactionele beschrijving van Netgear Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45 bedrade router
Cable/DSL ProSafe VPN Firewall Router

Marketingtekst Netgear Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45 bedrade router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45 bedrade router.
NETGEAR's FVL328 Pro-Safe VPN firewall offers total business-class security for your office network. A low-cost, high performance device, this broadband-capable VPN firewall provides Denial of Service (DoS) protection and Intrusion Detection using Stateful Packet Inspection (SPI), 168-bit 3DES IPSec encryption capabilities, routing, URL access/content filtering, logging, reporting, and real-time alerts. It initiates up to 100 IPSec VPN tunnels simultaneously, reducing your operating costs, maximizing the security of your network and giving remote users full use of office resources. Eight auto-sensing, Auto Uplink™ switched LAN ports and Network Address Translation (NAT) routing connect up to 253 users for simultaneous broadband access sharing.

» Up to 100 simultaneous IPSec VPN tunnels
» High-speed 150 MHz CPU for fast tunneling throughput
» True Firewall with Stateful Packet Inspection (SPI) and Intrusion
» Denial of Service (DoS) attack protection
Korte samenvatting Netgear Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45 bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Netgear Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45 bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45, RIP-1,RIP-2, DES,MD5,SHA-1, 2 MB, 16 MB, 0 - 40 °C, 0 - 90 procent
Lange samenvatting Netgear Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45 bedrade router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45 bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netgear Firewall Router 8xF+ENet 100VPN RJ45. Routing protocols: RIP-1,RIP-2. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: DES,MD5,SHA-1. Flash memory: 2 MB, Intern geheugen: 16 MB. Max. overdrachtssnelheid: 0,097 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 39,6 x 254 x 178 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Protocollen
Routing protocols
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
RIP-1, RIP-2
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen*
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
DES, MD5, SHA-1
Prestatie
Flash memory
2 MB
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
16 MB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 90 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
39,6 x 254 x 178 mm
Max. overdrachtssnelheid
0,097 Gbit/s
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Netgear Firewall Router 8xF+ENet 8VPN RJ45 bedrade router
Netgear Firewall Router 8xF+ENet 8VPN RJ45 bedrade router
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
FVS328GE
 — 
Netgear Firewall Router 8xF+ENet 8VPN RJ45 bedrade router
Netgear Firewall Router 8xF+ENet 8VPN RJ45 bedrade router
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
FVS328NA
 —