Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FA311-200ISS
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26625
Deze statistiek is gebaseerd op de 69217 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67456 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 apr 2017 13:25:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter

FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter
Meer>>>

Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
- Snel en eenvoudig te installeren
- Automatische snelheidsdetectie 10/100 Mbps
- Hoge throughput en laag CPU gebruik
- Full en half duplex
- Vijf controlelampjes voor voeding, verbinding, snelheid, duplex
mode en collision detection
- PC2000 3.3v PCI Bus, compatibel met 5v PCI bus
- Levenslange garantie
Korte samenvatting Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter, Bedraad, PCI, 100 Mbit/s, 144 x 93, Windows 3.11/95/98/NT/2000; Novell NetWare; Red Hat Linux, Ethernet, Fast Ethernet
Lange samenvatting Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Afmetingen (BxDxH): 144 x 93, Compatibele besturingssystemen: Windows 3.11/95/98/NT/2000; Novell NetWare; Red Hat Linux, Netwerkfuncties: Ethernet, Fast Ethernet

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear FA311 Fast Ethernet PCI-Adapter 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Overige specificaties
Netwerkfuncties
Ethernet, Fast Ethernet
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
144 x 93 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 3.11/95/98/NT/2000;
Novell NetWare; Red Hat Linux