X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AX741
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 dec 2015 12:56:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 33998
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Netgear ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module:
De korte redactionele beschrijving van Netgear ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module
AX741 - ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module

Marketingtekst Netgear ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module.
- Adds 10 Gigabit Ethernet fiber connectivity to GSM7328S and GSM7352S.
- Modular design lowers costs while maximizing flexibility.
- Delivers non-blocking wire-speed performance for 10 Gigabit Ethernet connectivity.
- Interoperates with standard 10GBASE-X XFP optics modules.
Korte samenvatting Netgear ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module:
Deze korte samenvatting van de Netgear ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module, 10GBASE-X XFP, Bedraad, Ethernet
Lange samenvatting Netgear ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netgear ProSafe™ 10 Gigabit Ethernet XFP Adapter Module. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: Ethernet. Overdrachtssnelheid (max): 10000 Mbit/s, Overdrachtssnelheid: 10 Gbit/s. Voldoet aan industriestandaarden: 10GBASE-X XFP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
Ethernet
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10000 Mbit/s
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10 Gbit/s
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
10GBASE-X XFP