X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
NEC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 years On-Site D+1 (8x5) Response
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RWSG3SK010A
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door NEC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 24 sep 2010 12:30:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7020
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam NEC 3 years On-Site D+1 (8x5) Response:
De korte redactionele beschrijving van NEC 3 years On-Site D+1 (8x5) Response
3 jaar On-Site D+1 (8x5) Reactie

Marketingtekst NEC 3 years On-Site D+1 (8x5) Response

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor NEC 3 years On-Site D+1 (8x5) Response.
3 jaar On-Site D+1 (8x5) Reactie. Voor gebruik met de TM7xx, TM8xx, 110Ex en 100Rx-x.
Korte samenvatting NEC 3 years On-Site D+1 (8x5) Response:
Deze korte samenvatting van de NEC 3 years On-Site D+1 (8x5) Response-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
NEC 3 years On-Site D+1 (8x5) Response
Lange samenvatting NEC 3 years On-Site D+1 (8x5) Response:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van NEC 3 years On-Site D+1 (8x5) Response, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
NEC 3 years On-Site D+1 (8x5) Response
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs