X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
NEC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5 years Warranty Extension for NEC PowerMate
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RWPG5SA010C
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door NEC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:57:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13411
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam NEC 5 years Warranty Extension for PowerMate:
De korte redactionele beschrijving van NEC 5 years Warranty Extension for PowerMate
5 years Warranty Extension for NEC PowerMate

Marketingtekst NEC 5 years Warranty Extension for PowerMate

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor NEC 5 years Warranty Extension for PowerMate.
Warranty Extension to 5 Years On Site D plus 1 for PowerMate without Monitor from 3 years.
Korte samenvatting NEC 5 years Warranty Extension for PowerMate:
Deze korte samenvatting van de NEC 5 years Warranty Extension for PowerMate-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
NEC 5 years Warranty Extension for NEC PowerMate, PC
Lange samenvatting NEC 5 years Warranty Extension for PowerMate:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van NEC 5 years Warranty Extension for PowerMate, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
NEC 5 years Warranty Extension for NEC PowerMate. Platform: PC
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal licenties
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
1
Kenmerken
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Garantietoelichting
5 years
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
NEC 4 years Warranty Extension for PowerMate
NEC 4 years Warranty Extension for PowerMate
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RWPG4SA010C
 —