X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
NEC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RWNE3PI050A
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door NEC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:04:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6977
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam NEC 3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage:
De korte redactionele beschrijving van NEC 3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage
3 jaar garantieuitbreiding

Marketingtekst NEC 3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor NEC 3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage.
Dit is een on-site garantieuitbreiding aan 3 jaar (D+1 8x5) van 1 jaar standaardgarantie (PURR). Geschikt voor de NEC Versa en iSelect laptops.
Korte samenvatting NEC 3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage:
Deze korte samenvatting van de NEC 3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
NEC 3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage, 3 jaar
Lange samenvatting NEC 3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van NEC 3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
NEC 3 years Pick Up & Return D+5 European Coverage. Aantal jaar: 3 jaar
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar