X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
NEC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SoundBar
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
60000572
Categorie :
Apparatus that converts electrical impulses into sound, typically as part of a public address system.
luidsprekers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door NEC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:54:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8638
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam NEC SoundBar:
De korte redactionele beschrijving van NEC SoundBar
SoundBar

Marketingtekst NEC SoundBar

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor NEC SoundBar.
The soundbar for NEC LCDX50.
Korte samenvatting NEC SoundBar:
Deze korte samenvatting van de NEC SoundBar-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
NEC SoundBar, Wit, TV/Monitor luidsprekers
Lange samenvatting NEC SoundBar:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van NEC SoundBar, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
NEC SoundBar. Kleur van het product: Wit. Soort: TV/Monitor luidsprekers
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Audio
Gemiddeld vermogen*
RMS (Root mean square) is a measure of the continuous power required by a device, in particular audio amplfiers and loudspeakers.
2 W
Impedantie
The effective resistance of an electric circuit or component to alternating current, arising from the combined effects of ohmic resistance and reactance.
8 Ohm
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Overige specificaties
Soort
Characteristics of the device.
TV/Monitor luidsprekers
Audio-uitgangskanalen
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
2,0 kanalen