X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
NEC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Warranty Extension for NEC FE770, 5-years
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
200000144/FE770
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door NEC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:53:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7215
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam NEC Warranty Extension for FE770, 5-years:
De korte redactionele beschrijving van NEC Warranty Extension for FE770, 5-years
Warranty Extension voor NEC FE770, 5-jaar

Marketingtekst NEC Warranty Extension for FE770, 5-years

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor NEC Warranty Extension for FE770, 5-years.
Dit is een garantie extension voor de NEC FE770, 5 jaar.
Korte samenvatting NEC Warranty Extension for FE770, 5-years:
Deze korte samenvatting van de NEC Warranty Extension for FE770, 5-years-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
NEC Warranty Extension for NEC FE770, 5-years
Lange samenvatting NEC Warranty Extension for FE770, 5-years:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van NEC Warranty Extension for FE770, 5-years, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
NEC Warranty Extension for NEC FE770, 5-years
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Garantietoelichting
5 years