X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
NEC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Speakers for NEC LCD4010
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
100000613
Categorie :
Apparatus that converts electrical impulses into sound, typically as part of a public address system.
luidsprekers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door NEC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:25:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19462
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam NEC Speakers for LCD4010:
De korte redactionele beschrijving van NEC Speakers for LCD4010
Speakers for NEC LCD4010

Marketingtekst NEC Speakers for LCD4010

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor NEC Speakers for LCD4010.
NEC's loudspeakers is the perfect solution for LCD4010 display.
Korte samenvatting NEC Speakers for LCD4010:
Deze korte samenvatting van de NEC Speakers for LCD4010-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
NEC Speakers for NEC LCD4010, Zwart, TV/Monitor luidsprekers, 80 - 20000 Hz
Lange samenvatting NEC Speakers for LCD4010:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van NEC Speakers for LCD4010, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
NEC Speakers for NEC LCD4010. Kleur van het product: Zwart. Soort: TV/Monitor luidsprekers, Audio-uitgangskanalen: 2.0, Freqentiebereik satellietluidspreker: 80 - 20000 Hz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Soort
Characteristics of the device.
TV/Monitor luidsprekers
Overige specificaties
Audio-uitgangskanalen
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
2.0
Freqentiebereik satellietluidspreker
80 - 20000 Hz