X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
MSI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
X2-201A8R2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9247-180
Categorie :
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door MSI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 02:23:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6842
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam MSI X2-201A8R2 Ongespecificeerd 600W Rack (2U):
De korte redactionele beschrijving van MSI X2-201A8R2 Ongespecificeerd 600W Rack (2U)
X2-201A8R2, RAM 0 MB, Gigabit Ethernet, 2U
Korte samenvatting MSI X2-201A8R2 Ongespecificeerd 600W Rack (2U):
Deze korte samenvatting van de MSI X2-201A8R2 Ongespecificeerd 600W Rack (2U)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
MSI X2-201A8R2, Intel® Xeon®, L2, SCSI, Ultra320 SCSI, DDR-SDRAM, Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
Lange samenvatting MSI X2-201A8R2 Ongespecificeerd 600W Rack (2U):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van MSI X2-201A8R2 Ongespecificeerd 600W Rack (2U), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
MSI X2-201A8R2. Processorfamilie: Intel® Xeon®, Processor cache type: L2. Harde schijf-interface: SCSI, SCSI interface type: Ultra320 SCSI. Intern geheugentype: DDR-SDRAM. Netwerkfuncties: Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet. Type behuizing: Rack (2U)
MSI X2-201A8R2 Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.