X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Memorex
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-RW 4.7Gb 2x (10)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MRX28107
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Memorex: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:47:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5175
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Memorex DVD-RW 4.7Gb 2x (10):
De korte redactionele beschrijving van Memorex DVD-RW 4.7Gb 2x (10)
DVD-RW 4.7Gb 2x (10)

Marketingtekst Memorex DVD-RW 4.7Gb 2x (10)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Memorex DVD-RW 4.7Gb 2x (10).
Memorex DVD-RW 4,7Gb 2x slimcase (10)
Korte samenvatting Memorex DVD-RW 4.7Gb 2x (10):
Deze korte samenvatting van de Memorex DVD-RW 4.7Gb 2x (10)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Memorex DVD-RW 4.7Gb 2x (10), DVD-RW, Telefoonhoes
Lange samenvatting Memorex DVD-RW 4.7Gb 2x (10):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Memorex DVD-RW 4.7Gb 2x (10), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Memorex DVD-RW 4.7Gb 2x (10). Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD-RW, Diameter optische disk: 120 mm. Type verpakking: Telefoonhoes
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Soort*
Characteristics of the device.
DVD-RW
Aantal*
The number of products there are.
10
Kenmerken
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
DVD schrijfsnelheid
2x
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Telefoonhoes