X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Memorex
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
832045-05C-TW
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Memorex: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:22:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8714
Deze statistiek is gebaseerd op de 64862 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63170 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Memorex 5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase:
De korte redactionele beschrijving van Memorex 5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase
Pocket CD-RW 5 Pack Jewel/Box

Marketingtekst Memorex 5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Memorex 5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase.
The Memorex Pocket CD-RW, 5 pack offers 210MB of data storage per disc. Pocket CD-RW can be used with CD-RW cameras or any CD-RW computer writer, and fits into a standard CD tray.
Korte samenvatting Memorex 5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase:
Deze korte samenvatting van de Memorex 5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Memorex 5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase
Lange samenvatting Memorex 5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Memorex 5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Memorex 5x Pocket CDRW210MB 1-4x RTL Slim JewelCase
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs