X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Memorex
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
827520-10H-IN
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Memorex: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:17:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5553
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Memorex 10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media:
De korte redactionele beschrijving van Memorex 10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media
CD-R 80 Spindle 10 Pack Blister

Marketingtekst Memorex 10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Memorex 10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media.
Memorex CD-R are perfect for storing data, photos, and music files.
Memorex CD-R offers 80 minutes of audio recording time or 700 MB of data storage, available in 1x - 52x write speed compatible and can be recorded on a Computer CD Writer.
Includes a bonus Memorex CD Marker!
Korte samenvatting Memorex 10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media:
Deze korte samenvatting van de Memorex 10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Memorex 10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media, CD-R
Lange samenvatting Memorex 10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Memorex 10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Memorex 10x CDR 700MB 80min 52x Spindel Media. Soort: CD-R, Standaardcapaciteit: 700 MB, Schrijfsnelheid CD: 52x
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Soort*
Characteristics of the device.
CD-R
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Kenmerken
Aantal *
The number of products there are.
10
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Opnametijd
80 min