X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Memorex
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
00587
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Memorex: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:43:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5653
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25):
De korte redactionele beschrijving van Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25)
DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25)

Marketingtekst Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25).
Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x spindel. Gewicht 49.2 g, 25 stuks
Korte samenvatting Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25):
Deze korte samenvatting van de Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25), DVD-R, Cakedoos
Lange samenvatting Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Memorex DVD-R Printable 4.7Gb 16x (25). Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD-R, Diameter optische disk: 120 mm. Gewicht: 49,2 g. Type verpakking: Cakedoos
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Soort*
Characteristics of the device.
DVD-R
Aantal*
The number of products there are.
25
Printable
Yes
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Kenmerken
DVD schrijfsnelheid
16x
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
49.2 g
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Cakedoos