X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Memorex
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R 80 LightScribe 10-pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
00550
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Memorex: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:43:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6170
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Memorex CD-R 80 LightScribe 10-pk:
De korte redactionele beschrijving van Memorex CD-R 80 LightScribe 10-pk
CD-R 80min/700Mb LightScribe 10 Pack

Marketingtekst Memorex CD-R 80 LightScribe 10-pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Memorex CD-R 80 LightScribe 10-pk.
CD-R 80 LightScribe™ media is direct disc labeling that gives PC users a no-hassle way to burn precise, silkscreen quality disc prints. The Memorex CD-R 80 LightScribe™ 10pk is housed in a slim jewel case and is perfect for both music and data. The CD-R LightScribe™ discs are 80 minute/700MB and 52X drive speed compatible.

-Burn text and graphics directly onto the label side of specially coated LightScribe discs.
-LightScribe™ disc labels are long lasting, scratch -resistant and don’t take up data space.
-Inscribe directly to disc using LightScribe enabled DVD drives. As easy as Burn-Flip-Burn.
-Perfect for archiving data files and music.
Korte samenvatting Memorex CD-R 80 LightScribe 10-pk:
Deze korte samenvatting van de Memorex CD-R 80 LightScribe 10-pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Memorex CD-R 80 LightScribe 10-pk, CD-R
Lange samenvatting Memorex CD-R 80 LightScribe 10-pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Memorex CD-R 80 LightScribe 10-pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Memorex CD-R 80 LightScribe 10-pk. Soort: CD-R, Standaardcapaciteit: 700 MB, Schrijfsnelheid CD: 52x
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Soort*
Characteristics of the device.
CD-R
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Kenmerken
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Diameter optische disk *
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Opnametijd
80 min