X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Memorex
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
00016
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Memorex: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:43:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6741
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Memorex Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case:
De korte redactionele beschrijving van Memorex Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case
Music CD-R DA 80min/700Mb 40x With Slimline Jewel Case 10 Pack

Marketingtekst Memorex Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Memorex Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case.
Music CD-R offers the best compatibility for burning music!

Memorex Music CD-R media is specially designed for music files to be recognized in the widest range of audio systems and computer devices. Music CD-R is perfect for backing up your music library or saving your custom music mixes.

-Offers the best playback and recording compatibility with computer and home audio recorders and players.

-Perfect for saving data files, or backing-up your favorite music titles.
Korte samenvatting Memorex Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case:
Deze korte samenvatting van de Memorex Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Memorex Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case, CD-R
Lange samenvatting Memorex Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Memorex Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Memorex Music CD-R 80 10-pk, Jewel Case. Soort: CD-R, Standaardcapaciteit: 700 MB, Schrijfsnelheid CD: 40x
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Soort*
Characteristics of the device.
CD-R
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Schrijfsnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
Kenmerken
Diameter optische disk *
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Printable
Yes
Opnametijd
80 min