Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Logitech OEM STEREO SPEAKER luidspreker

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Logitech
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OEM STEREO SPEAKER
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
970071-0914
Categorie
Apparatus that converts electrical impulses into sound, typically as part of a public address system.
luidsprekers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Logitech: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 nov -1
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13568
Deze statistiek is gebaseerd op de 73483 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71787 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 31 mrt 2017 18:42:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 year
Lange productnaam Logitech OEM STEREO SPEAKER luidspreker :
De korte redactionele beschrijving van Logitech OEM STEREO SPEAKER luidspreker

OEM STEREO SPEAKER 10W RMS + SUB WOOFER S3-30 IN (NMS)
Meer>>>
Korte samenvatting Logitech OEM STEREO SPEAKER luidspreker:
Deze korte samenvatting van de Logitech OEM STEREO SPEAKER luidspreker-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Logitech OEM STEREO SPEAKER, 110 - 20000 Hz, 80 dB, 10 W, 2.1 kanalen
Lange samenvatting Logitech OEM STEREO SPEAKER luidspreker :

Logitech OEM STEREO SPEAKER. Frequentiebereik: 110 - 20000 Hz, Signaal/ruis-verhouding: 80 dB. Vermogen luidsprekers: 10 W, Audio-uitgangskanalen: 2.1 kanalen

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Logitech OEM STEREO SPEAKER luidspreker, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Audio
Frequentiebereik
110 - 20000 Hz
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
80 dB
Overige specificaties
Vermogen luidsprekers
10 W
Audio-uitgangskanalen
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
2.1 kanalen
X