X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Logitech
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
QuickCam Express 10pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
961438-0914?KIT
Categorie :
Een \'webcam\' is een digitale videocamera die u direct op uw computer of netwerk aan moet sluiten en die niet los te gebruiken is. Ze worden voornamelijk gebruikt voor videobellen en -chatten via de computer. Leuk als u uw verre vrienden of familie wilt zien tijdens het bellen/chatten! De netwerkversies worden voornamelijk gebruikt als (goedkope) beveiligingscamera.
webcams
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Logitech: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:01:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8822
Deze statistiek is gebaseerd op de 66906 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65165 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar beperkte garantie
Lange productnaam Logitech QuickCam Express 10pk:
De korte redactionele beschrijving van Logitech QuickCam Express 10pk
QuickCam Express 10pk - CMOS, 352x288, 30 fps
Korte samenvatting Logitech QuickCam Express 10pk:
Deze korte samenvatting van de Logitech QuickCam Express 10pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Logitech QuickCam Express 10pk, 640 x 480 Pixels, Wit, CMOS, - USB 1.1/2.0. - CD-ROM., Microsoft Windows 2000/XP
Lange samenvatting Logitech QuickCam Express 10pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Logitech QuickCam Express 10pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Logitech QuickCam Express 10pk. Maximale videoresolutie: 640 x 480 Pixels. Kleur van het product: Wit, Type beeldsensor: CMOS. Minimale systeemeisen: - USB 1.1/2.0. - CD-ROM., Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 2000/XP
Logitech QuickCam Express 10pk Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.