X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Inkjet Printing Starter Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
80D2160
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:48:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13422
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark Inkjet Printing Starter Kit papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark Inkjet Printing Starter Kit papier voor inkjetprinter
Inkjet Printing Starter Kit

Marketingtekst Lexmark Inkjet Printing Starter Kit papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark Inkjet Printing Starter Kit papier voor inkjetprinter.
Dit is een printing starter kit. Inclusief USB kabel en photo papier.
Korte samenvatting Lexmark Inkjet Printing Starter Kit papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Lexmark Inkjet Printing Starter Kit papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark Inkjet Printing Starter Kit
Lange samenvatting Lexmark Inkjet Printing Starter Kit papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark Inkjet Printing Starter Kit papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark Inkjet Printing Starter Kit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs