Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3F2CL10
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9310
Deze statistiek is gebaseerd op de 69217 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67456 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:08:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s

4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s
Meer>>>

Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s.
Hieronder treft u een overzicht aan van de termen en hun betekenis van zowel de standaard garantie als de garantieverlenging.
De "replacement garantie" is specifiek voor de Lexmark inkjetprinters en All-In-Ones; de andere garantietermen hebben betrekking op alle overige printers, MFP’s en MFP opties.

Overzicht Lexmark garantieservices:

Return-to-base garantie
Return-to-base garantie biedt ondersteuning via de telefoon en het internet, en een betrouwbare retourservice in geval van een defect aan het product. Als er een reparatie moet worden uitgevoerd, geeft de HelpDesk een retournummer en het adres van het Lexmark Repaircenter. Het defecte product moet transportgereed worden verpakt en op eigen kosten en risico onder vermelding van het retournummer worden verzonden. Het Lexmark Repaircenter repareert het product meestal binnen vijf tot zeven werkdagen. De kosten van het terugsturen zijn voor rekening van Lexmark.

Exchange garantie (on-site omruil, door-to-door)
Exchange garantie is een aantrekkelijk geprijsde service die een snel en effectief omruilproces van deur tot deur garandeert. Het is heel eenvoudig: Lexmark haalt het defecte product op (het defecte product dient transportgereed klaar te staan) en brengt tegelijkertijd een vervangende unit. In de regel gebeurt deze omruil de eerstvolgende werkdag na aanmelding van de storing. Alle onderdelen en arbeid zijn in de prijs inbegrepen, inclusief professionele ondersteuning via zowel de telefoon als het internet.

On-site exchange garantie (on-site omruil, desk-to-desk)
On-site exchange garantie is een handige en complete omruilservice die het ook gemakkelijker maakt. Bij deze desk-to-desk service zorgt Lexmark voor alles. Het defecte product wordt door een speciale koerier omgeruild, waarbij de cartridge en eventuele opties of aansluitkabels door deze koerier worden overgezet van het defecte naar het vervangende product. Deze service omvat eveneens professionele ondersteuning via de telefoon en het internet. De responsetijd is in de regel de volgende werkdag.

On-site reparatie garantie
Bij on-site reparatie garantie komt een Lexmark Servicemedewerker op locatie om het defecte product on-site te controleren en te repareren. Deze specialist zorgt er ook voor dat het product voldoet aan de strenge kwaliteits- en prestatie-eisen van Lexmark. Bij deze service zijn ondersteuning via de telefoon en het internet, alle onderdelen en arbeid, complete on-site reparatie en testen inbegrepen. De responsetijd is in de regel de volgende werkdag.

Replacement garantie (on-site omruil)
Replacement garantie staat garant voor een snel en effectief omruilproces van deur tot deur. Wanneer een defect is geconstateerd, brengt Lexmark een zo goed als nieuw product zonder cartridge of opties en komt later terug om uw defecte apparaat op te halen. De responstijd is meestal één tot vijf werkdagen. Alle onderdelen en arbeid zijn in de prijs inbegrepen, inclusief professionele ondersteuning via zowel de telefoon als het internet.
Korte samenvatting Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s:
Deze korte samenvatting van de Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s, 4 jaar, OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s
Lange samenvatting Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s :

Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s. Aantal jaar: 4 jaar, Platform: OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark 4-Year Service Pack for OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
4 jaar
Kenmerken
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
OptraColor 1200en, OptraImage C710sx, W810s
Inclusief
Service Pack
X