X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2349203 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:08:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14097
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty
C534 - 1 jaar on-site reparatie garantievernieuwing

Marketingtekst Lexmark C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty.
Bij on-site reparatiegarantie komt een Lexmark servicemedewerker bij u thuis of op kantoor om het defecte product on-site te controleren en te repareren. Deze specialist zorgt er ook voor dat het product voldoet aan de strenge kwaliteit- en prestatie-eisen van Lexmark. Bij deze service zijn ondersteuning via de telefoon en het internet, alle onderdelen en arbeid, complete on-site reparatie en testen inbegrepen. De responsetijd is meestal de volgende werkdag en kan aan uw specifieke wensen worden aangepast, en is afhankelijk van het type product.
Korte samenvatting Lexmark C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty:
Deze korte samenvatting van de Lexmark C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty
Lange samenvatting Lexmark C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark C534 1 Year Renewal Onsite Repair Warranty
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Inclusief
Renewal OnSite Repair