X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2349150 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 18:06:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11669
Deze statistiek is gebaseerd op de 66527 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64791 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark 1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark 1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352
E350 / E352 - 1 jaar on-site exchange garantievernieuwing

Marketingtekst Lexmark 1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark 1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352.
On-site exchange garantie is een handige en complete omruilservice die het u ook gemakkelijker maakt. Lexmark zorgt bij deze desk-to-desk service voor alles. Lexmark haalt het defecte product op (nadat de cartridge en eventuele opties of aansluitkabels zijn verwijderd), repareert of vervangt deze off-site en installeert het opnieuw voor u. Deze service omvat eveneens professionele ondersteuning via de telefoon en het internet. De responsetijd is meestal de volgende werkdag en kan aan uw specifieke wensen worden aangepast, en is afhankelijk van het type product.
Korte samenvatting Lexmark 1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352:
Deze korte samenvatting van de Lexmark 1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark 1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352
Lange samenvatting Lexmark 1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark 1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark 1 Year OnSite Exchange Extended Guarantee Renewal - E350 / E352
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
1 jaar
Kenmerken
Inclusief
OnSite Exchange