Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark 3-year LexExpress Service for E332n

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3-year LexExpress Service for Lexmark E332n
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2345884
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 16090
Deze statistiek is gebaseerd op de 69268 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67514 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:47:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark 3-year LexExpress Service for E332n :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark 3-year LexExpress Service for E332n

3-year LexExpress Service (2yr extended) for Lexmark E332
Meer>>>

Lexmark 3-year LexExpress Service for E332n

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark 3-year LexExpress Service for E332n.
Als aanvulling op de eenjarige basisgarantie biedt Lexmark u des-gewenst extra zekerheid met diverse garantieverlengingcontracten.

Dit is de manier om uw investering te beschermen met een after-sales service waarop uw kunt vertrouwen.

De garantieverlengings en -uitbreidingscontracten voor totaal 2, 3 of 4 jaar kunnen éénmalig worden aangeschaft tot 1 jaar na aanschaf van het product. De garantievernieuwing kan onbeperkt worden aangeschaft, tot het moment dat "end-of-service life" van de desbetreffende machine wordt bereikt. Voorwaarde is echter wel dat de machine gedekt moet zijn door een lopend servicecontract

Exchange garantie (on-site omruil, door-to-door)

Exchange garantie is een aantrekkelijk geprijsde service die een snel en effectief omruilproces van deur tot deur garandeert. Het is heel eenvoudig: Lexmark haalt het defecte product op (het defecte product dient transportgereed klaar te staan) en brengt tegelijkertijd een vervangende unit. In de regel gebeurt deze omruil de eerstvolgende werkdag na aanmelding van de storing. Alle onderdelen en arbeid zijn in de prijs inbegrepen, inclusief professionele ondersteuning via zowel de telefoon als het internet.
Korte samenvatting Lexmark 3-year LexExpress Service for E332n:
Deze korte samenvatting van de Lexmark 3-year LexExpress Service for E332n-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark 3-year LexExpress Service for Lexmark E332n, 3 jaar
Lange samenvatting Lexmark 3-year LexExpress Service for E332n :

Lexmark 3-year LexExpress Service for Lexmark E332n. Aantal jaar: 3 jaar

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark 3-year LexExpress Service for E332n, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Kenmerken
Inclusief
Exchange
X