X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
No.40 Photo Print Cartridge BLISTER
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
18Y0340BR
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 01:58:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8546
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark No.40 Photo Print Cartridge BLISTER:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark No.40 Photo Print Cartridge BLISTER
#40 Photo Print Cartridge

Marketingtekst Lexmark No.40 Photo Print Cartridge BLISTER

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark No.40 Photo Print Cartridge BLISTER.
The Lexmark 40 Photo print cartridge contains evercolor™2 ink; its unique pigment based formulation combines exceptional resilience with improved archivability.
Korte samenvatting Lexmark No.40 Photo Print Cartridge BLISTER:
Deze korte samenvatting van de Lexmark No.40 Photo Print Cartridge BLISTER-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark No.40 Photo Print Cartridge BLISTER, Inkjet
Lange samenvatting Lexmark No.40 Photo Print Cartridge BLISTER:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark No.40 Photo Print Cartridge BLISTER, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark No.40 Photo Print Cartridge BLISTER. Printtechnologie: Inkjet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Kenmerken
Kleur
Yes