X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
W812DTN LASER 26PPM A3 PAR
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
14K0210
Categorie :
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:06:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22772
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark W812DTN LASER 26PPM A3 PAR:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark W812DTN LASER 26PPM A3 PAR
Lexmark W812dtn

Marketingtekst Lexmark W812DTN LASER 26PPM A3 PAR

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark W812DTN LASER 26PPM A3 PAR.
The fast and affordable printer for A3 applications.
Korte samenvatting Lexmark W812DTN LASER 26PPM A3 PAR:
Deze korte samenvatting van de Lexmark W812DTN LASER 26PPM A3 PAR-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark W812DTN LASER 26PPM A3 PAR, 600 x 600 DPI, 65000 pagina's per maand, 26 ppm, 8 s, A3, A3 (297 x 420 mm)
Lange samenvatting Lexmark W812DTN LASER 26PPM A3 PAR:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark W812DTN LASER 26PPM A3 PAR, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark W812DTN LASER 26PPM A3 PAR. Maximale resolutie: 600 x 600 DPI, Gebruiksindicatie (maximaal): 65000 pagina's per maand. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 26 ppm, Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal): 8 s. Maximale ISO A-series papierformaat: A3, Maximale printafmetingen: A3 (297 x 420 mm). Intern geheugen: 32 MB. Frequentie van processor: 300 MHz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Maximale resolutie*
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal)*
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
65000 pagina's per maand
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
26 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8 s
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A3
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A3 (297 x 420 mm)
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
32 MB
Prestatie
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
300 MHz
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,9 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
392 x 459 x 500 mm