X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Color Jetprinter 5000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
13A4412
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:03:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 24763
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark Color Jetprinter 5000 Kleur inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark Color Jetprinter 5000 Kleur inkjetprinter
Lexmark Color Jetprinter 5000/1200x600/up to 5 ppm

Marketingtekst Lexmark Color Jetprinter 5000 Kleur inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark Color Jetprinter 5000 Kleur inkjetprinter.
Resolution: 1200 x 600 dpi resolution in color and black

Print Speed: Up to 2 ppm (color), 5 ppm (mono)

Korte samenvatting Lexmark Color Jetprinter 5000 Kleur inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Lexmark Color Jetprinter 5000 Kleur inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark Color Jetprinter 5000, 5 ppm
Lange samenvatting Lexmark Color Jetprinter 5000 Kleur inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark Color Jetprinter 5000 Kleur inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark Color Jetprinter 5000. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 5 ppm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
5 ppm
Resolutie in kleur
1200 DPI
Printsnelheid
PPM kleur
2
Technische details
Soort
Characteristics of the device.
Inkjet
Infrarood datapoort
Met een infrarood datapoort is draadloze communicatie mogelijk tussen verschillende apparaten, bijvoorbeeld om uw telefoonboek bij te werken vanaf uw pc (alleen mogelijk als de pc ook over een infrarode datapoort beschikt).
Yes
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Parallel
Netwerkfuncties
Yes