X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
512MB SDRAM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
12N0847 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 mrt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:16:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18959
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-03-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark 512MB SDRAM 0.5GB geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark 512MB SDRAM 0.5GB geheugenmodule
512Mb Dimm Sdram

Marketingtekst Lexmark 512MB SDRAM 0.5GB geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark 512MB SDRAM 0.5GB geheugenmodule.
For use with all models of the Lexmark C750, C752, printers and Lexmark X750e and X752e MFPs.
Korte samenvatting Lexmark 512MB SDRAM 0.5GB geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de Lexmark 512MB SDRAM 0.5GB geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark 512MB SDRAM, 0,5 GB, 168-pin DIMM, 1 x 0.5 GB, 3.3 V
Lange samenvatting Lexmark 512MB SDRAM 0.5GB geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark 512MB SDRAM 0.5GB geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark 512MB SDRAM. Intern geheugen: 0,5 GB, Geheugen form factor: 168-pin DIMM, Geheugenlayout (modules x formaat): 1 x 0.5 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugen*
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,5 GB
Geheugen form factor*
De uiterlijke kenmerken van de geheugenmodule
168-pin DIMM
Geheugen
Geheugenlayout (modules x formaat) *
1 x 0,5 GB
Geheugen voltage
The voltage (V) of the memory in the device.
3,3 V