X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
12A8241
Categorie :
Transparent films can be printed on or written on directly. These can then be used in presentations with a projector.
transparante films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:38:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 37627
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel) transparante film:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel) transparante film
Kleurenlaserpr. transparanten (A4-50v)

Marketingtekst Lexmark Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel) transparante film

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel) transparante film.

Voordelen De kleurenlaserprinter transparanten zijn speciaal ontwikkeld voor het maken van mooie presentaties in kleur of zwart-wit.
Aanbevolen toepassing Op overheadprojectors bij conferenties, seminars en vergaderingen. Voor presentaties met veel illustraties in kleur: gekleurde grafieken, gemarkeerde tekst of foto's.
Compatibiliteit met Lexmark printers en MFP's Alle modellen van de Lexmark kleuren laserprinters en hun afgeleide MFP's, met uitzondering van de Optra SC1275 en Optra C.
Korte samenvatting Lexmark Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel) transparante film:
Deze korte samenvatting van de Lexmark Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel) transparante film-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel), A4, 50 vel
Lange samenvatting Lexmark Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel) transparante film:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel) transparante film, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark Kleurenlaserprinter transparanten (A4 - 50 vel). Afmetingen papier: A4. Aantal vel per pak: 50 vel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Afmetingen papier
A4
Inhoud van de verpakking
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
50 vel
Technische details
Levensduur archiefopslag
Length of time data can be stored safely on the media
2 jaar