X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Monochrome laser printer T634N
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10G0610
Categorie :
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:11:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22550
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark Monochrome laser printer T634N:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark Monochrome laser printer T634N
T634n laserprinter

Marketingtekst Lexmark Monochrome laser printer T634N

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark Monochrome laser printer T634N.
De Lexmark T634 biedt topprestaties als het erom gaat omvangrijke printopdrachten snel af te drukken. Met een van 43 ppm en een snelle tijd tot eerste pagina, worden uw grote printopdrachten sneller dan ooit uitgevoerd. De T634 heeft een hoge gebruiksindicatie en grote invoer/uitvoercapaciteit, waardoor deze printer moeiteloos de grootste printopdrachten aan kan.

- Tot 43 pagina's per minuut en de eerste pagina binnen 8,5 seconden
- Krachtige prestaties met een 500 MHz processor en 80 MB geheugen
- Groot aantal opties voor papierverwerking
- Uit te breiden tot multifunctional
Korte samenvatting Lexmark Monochrome laser printer T634N:
Deze korte samenvatting van de Lexmark Monochrome laser printer T634N-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark Monochrome laser printer T634N, 225000 pagina's per maand, PCL 6,PostScript 3, 43 ppm, 8,5 s, 600 vel, 4100 vel
Lange samenvatting Lexmark Monochrome laser printer T634N:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark Monochrome laser printer T634N, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark Monochrome laser printer T634N. Gebruiksindicatie (maximaal): 225000 pagina's per maand, Standaard printertalen: PCL 6,PostScript 3. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 43 ppm, Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal): 8,5 s. Standaard invoercapaciteit: 600 vel, Maximum invoercapaciteit: 4100 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 500 vel, Maximale uitvoercapaciteit: 3000 vel. Intern geheugen: 80 MB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Gebruiksindicatie (maximaal)*
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
225000 pagina's per maand
Standaard printertalen*
A printer (control) language or page description language (PDL) is a language that describes the appearance of a printed page more efficiently than a bitmap. PostScript, one of the most noted page description languages, is a complete programming language.
PCL 6, PostScript 3
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
43 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8,5 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit*
The number of sheets of paper that can be held by a device.
600 vel
Invoercapaciteit
Maximum invoercapaciteit
4100 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
500 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
3000 vel
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
80 MB
Prestatie
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
500 MHz
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,9 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
406 x 436 x 513 mm