X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Optra C710 10K gele printcartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10E0042 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Toner cartridges voor uw laserprinter of kopieerapparaat.
toners & lasercartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:15:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 65953
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 year
Lange productnaam Lexmark Optra C710 10K gele printcartridge:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark Optra C710 10K gele printcartridge
C710 10K gele printcartridge

Marketingtekst Lexmark Optra C710 10K gele printcartridge

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark Optra C710 10K gele printcartridge.

Compatibiliteit De printcartridges en overige supplies zijn uniek voor de Lexmark C710 printer en niet uitwisselbaar met andere printers. Printcartridges en supplies voor andere printers dan de Lexmark C710 kunnen ook niet worden gebruikt.
Lexmark Cartridge Inzamelprogramma Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma is een gratis en eenvoudig inzamelprogramma en biedt eindgebruikers de mogelijkheid hun lege cartridges te retourneren naar Lexmark voor een verantwoorde recycling. Een landspecifiek retouretiket - waarbij de verzendkosten voor rekening zijn van Lexmark - en duidelijke instructies over de manier waarop de lege cartridges kunnen worden teruggestuurd bevindt zich in elke verpakking van een Lexmark cartridge en zijn online beschikbaar op de website.
Korte samenvatting Lexmark Optra C710 10K gele printcartridge:
Deze korte samenvatting van de Lexmark Optra C710 10K gele printcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark Optra C710 10K gele printcartridge, Geel, 10000 pagina's, 1,48 kg, 105 stuk(s)
Lange samenvatting Lexmark Optra C710 10K gele printcartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark Optra C710 10K gele printcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark Optra C710 10K gele printcartridge. Printkleuren: Geel, Paginaopbrengst: 10000 pagina's. Gewicht verpakking: 1,48 kg. Aantal per pallet: 105 stuk(s)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
10000 pagina's
Printkleuren*
The colours that can be produced by the printer.
Geel
Kleur
Yes
Inzameling cartridges
Yes
Kenmerken
Schatting verbruik per jaar
2 stuk(s)
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
1,48 kg
Logistieke gegevens
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
105 stuk(s)