X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
X342 High Yield Return Program Toner Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0X340H31E
Categorie :
Toner cartridges voor uw laserprinter of kopieerapparaat.
toners & lasercartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 26 okt 2016 02:05:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20372
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark X342 High Yield Return Program Toner Cartridge:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark X342 High Yield Return Program Toner Cartridge
X342n 6 K retourprogramma tonercartridge

Marketingtekst Lexmark X342 High Yield Return Program Toner Cartridge

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark X342 High Yield Return Program Toner Cartridge.
Lexmark Retourprogramma Cartridges zijn cartridges die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden onder de voorwaarden dat de klant de cartridge slechts éénmalig gebruikt en erin toestemt om de lege cartridge terug te sturen naar Lexmark voor hergebruik of gecontroleerde recycling. Gewone cartridges, u aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar. Alle Lexmark cartridges kunnen via het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma zonder kosten worden geretourneerd.
De Lexmark supplies zijn ontwikkeld om de beste kwaliteit output te leveren, pagina na pagina. De Lexmark X342n tonercartridges zijn niet uitwisselbaar met andere Lexmark MFP’s of printers. Cartridges voor andere producten dan de Lexmark X342n kunnen ook niet worden gebruikt.
Echt: Precieze technologie. Topkwaliteit. Aandacht voor het milieu. Dat is onze aard.
Beeld: Scherpe afdrukken. Professionele documenten. Een uitstekende indruk. Weerspiegelt uw karakter.
Altijd: Betrouwbaar. Afdruk na afdruk. Jaar na jaar. Reken op Lexmark.
Korte samenvatting Lexmark X342 High Yield Return Program Toner Cartridge:
Deze korte samenvatting van de Lexmark X342 High Yield Return Program Toner Cartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark X342 High Yield Return Program Toner Cartridge, Zwart, Laser, 145 x 385 x 102 mm
Lange samenvatting Lexmark X342 High Yield Return Program Toner Cartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark X342 High Yield Return Program Toner Cartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark X342 High Yield Return Program Toner Cartridge. Paginaopbrengst: 6000 pagina's, Printkleuren: Zwart, Printtechnologie: Laser. Aantal per pallet: 189 stuk(s). Gewicht verpakking: 910 g, Afmetingen verpakking (BxDxH): 145 x 385 x 102 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
6000 pagina's
Printkleuren*
The colours that can be produced by the printer.
Zwart
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Kleur
Yes
Gewicht en omvang
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
189 stuk(s)
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
910 g
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
145 x 385 x 102 mm