X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0C500X26G
Categorie :
Devices in laser printers or photocopiers which melts the toner onto the paper.
fusers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:56:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 48578
Deze statistiek is gebaseerd op de 66766 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65030 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit fuser:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit fuser
Deze supplies zijn ontwikkeld om de beste kwaliteit output te leveren, zijn eenvoudig te installeren en leveren ze uitstekende prestaties. De photodeveloper unit is geschikt voor zowel de Lexmark C500n kleuren laserprinter als de Lexmark X500n en X502n kleurenlaser MFP's. Rendement: tot 120.000 images. Een full-colour pagina is 4 images.

Marketingtekst Lexmark X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit fuser

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit fuser.
Deze supplies zijn ontwikkeld om de beste kwaliteit output te leveren, zijn eenvoudig te installeren en leveren ze uitstekende prestaties. De photodeveloper unit is geschikt voor zowel de Lexmark C500n kleuren laserprinter als de Lexmark X500n en X502n kleurenlaser MFP's. Rendement: tot 120.000 images. Een full-colour pagina is 4 images.
Korte samenvatting Lexmark X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit fuser:
Deze korte samenvatting van de Lexmark X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit fuser-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit
Lange samenvatting Lexmark X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit fuser:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit fuser, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark X50xn, C500n ~120 K (images) photodev. unit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
365 x 160 x 350 mm
Technische details
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
120000 pagina's
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,1 kg