X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Combo Pack 31 & 33
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
080D2178
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:52:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12005
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Lexmark Combo Pack 31 & 33:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark Combo Pack 31 & 33
Twinpack 31 & 33

Marketingtekst Lexmark Combo Pack 31 & 33

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark Combo Pack 31 & 33.
Dit is een twinpack op nummer 31 en 1 fotocartridge Lexmark. Geschikt voor Z815, X5250, X7170, X8350, P4350 en P6250 serie.
Korte samenvatting Lexmark Combo Pack 31 & 33:
Deze korte samenvatting van de Lexmark Combo Pack 31 & 33-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark Combo Pack 31 & 33, Inkjet
Lange samenvatting Lexmark Combo Pack 31 & 33:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark Combo Pack 31 & 33, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark Combo Pack 31 & 33. Printtechnologie: Inkjet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Kenmerken
Kleur
Yes