X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Fuser Oil for Optra C Pro
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
01361214
Categorie :
Devices in laser printers or photocopiers which melts the toner onto the paper.
fusers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 10:39:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7646
Deze statistiek is gebaseerd op de 65075 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63374 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Shelf Life >2 Years .
Lange productnaam Lexmark Fuser Oil for Optra C Pro:
De korte redactionele beschrijving van Lexmark Fuser Oil for Optra C Pro
Fuser Oil for Optra C Pro (oud model)

Marketingtekst Lexmark Fuser Oil for Optra C Pro

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark Fuser Oil for Optra C Pro.
For use with the Lexmark Optra C and Optra C PRO Color Laser Printers.
Yield: Up to 10,000 pages .
Korte samenvatting Lexmark Fuser Oil for Optra C Pro:
Deze korte samenvatting van de Lexmark Fuser Oil for Optra C Pro-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark Fuser Oil for Optra C Pro
Lange samenvatting Lexmark Fuser Oil for Optra C Pro:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark Fuser Oil for Optra C Pro, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lexmark Fuser Oil for Optra C Pro
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
450 x 216 x 191 mm
Technische details
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
10000 pagina's
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
8,76 kg
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Lexmark C720 60K mono, 40K kleur fuser kit
Lexmark C720 60K mono, 40K kleur fuser kit
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
15W0909
EUR 207,13
(excl. VAT)
EUR 248,55(incl. VAT)