X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lenovo
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
CRT Essential
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
T39PNEU
Categorie :
Deze monitoren waren tot voor kort de standaard voor alle computers. CRT staat voor Cathode Ray Tube, wat betekent dat deze monitoren hun beeld maken door elektronen te versnellen en tegen een scherm te laten botsen dat licht geeft in de gewenste kleur als er op een bepaalde plaats (een pixel) een elektron tegenaan botst. Voor het versnellen van elektronen is echter nogal wat ruimte nodig, vandaar dat deze monitoren vrij groot en zwaar zijn. Een voordeel dat deze monitoren nog altijd over LCD monitoren hebben is dat de afstand tussen de pixels over het algemeen kleiner is, zeker voor de grotere modellen. Let u er bij het kopen op dat de monitor een vernieuwingsfrequentie van minimaal 70Hz heeft bij de gewenste resolutie, anders krijgt u last van vermoeide ogen bij langdurig gebruik, het beeld knippert dan namelijk een beetje.
monitoren CRT
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lenovo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:49:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21802
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar Rapid Replacement Service
Lange productnaam Lenovo CRT Essential ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor 19" CRT monitor:
De korte redactionele beschrijving van Lenovo CRT Essential ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor 19" CRT monitor
ThinkVision C190 19-inch Platte CRT (18.0in/457mm VIS) TCO-99 Zakelijk Zwarte Monitor

Marketingtekst Lenovo CRT Essential ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor 19" CRT monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lenovo CRT Essential ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor 19" CRT monitor.
De ThinkVision C190 is een 19-inch (18-inch/457mm beeldformaat) CRT monitor met volledig vlak schaduwmasker. Heldere beelden met weinig storing, door het platte formaat, en zonder schittering tegen een aantrekkelijke prijs.
Korte samenvatting Lenovo CRT Essential ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor 19" CRT monitor:
Deze korte samenvatting van de Lenovo CRT Essential ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor 19" CRT monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lenovo CRT Essential ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor, 48,3 cm (19"), Full Flat CRT, 27,4 cm, 36,6 cm, 45,7 cm, 50 - 120 Hz
Lange samenvatting Lenovo CRT Essential ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor 19" CRT monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lenovo CRT Essential ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor 19" CRT monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lenovo ThinkVision C190 19in Flat CRT TCO-99 Business Black Monitor, CRT Essential. Beeldschermdiagonaal: 48,3 cm (19"), Soort: Full Flat CRT, Grootte beeld (verticaal): 27,4 cm. Energiebeheer: VESA DPMS, Typisch stroomverbruik: 100 W. Afmetingen (BxDxH): 456 x 458 x 468 mm, Gewicht: 21,2 kg. Certificering: TCO-99. Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows ME, Windows 2000, Windows XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
48,3 cm (19")
Soort
Characteristics of the device.
Full Flat CRT
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
27,5 cm
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
36,6 cm
Grootte beeld (diagonaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
45,7 cm
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
50 - 120 Hz
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 96 kHz
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,25 mm
Energie
Energiebeheer
VESA DPMS
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
100 W
Ergonomie
Horizontaal draaibaar
Yes
Ergonomie
Hoek schuine stand
Yes
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
ISO 9241 Part 3
Beheerfuncties
Gebruikersknoppen
Degauss via Power Switch, Brightness, Contrast, Degauss via Control Panel, Geometry reset, Horizontal position, Horizontal size, Image rotation, Keystone, Keystone Balance, Language Select, Moire control, OSD position, Selectable color points (9300K/6500K/5500K), Vertical position, Vertical size, Zoom
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows ME, Windows 2000, Windows XP
Certificaten
Certificering
TCO-99
Poorten & interfaces
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
456 x 458 x 468 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
21,3 kg